Често задавани въпроси

Мога ли да направя поръчка с наложен платеж, т.е. да заплатя стоката след получаването и?

Да, възможен е Наложен платеж (плащане в брой на куриера при доставка). Плащането се извършва при доставка oт куриер или в офисите за доставка.

Пращате ли пратки до офис на куриерската фирма?

Да, изпращаме. Работим с фирми Еконт и Спиди и можете да изберете тази опция за доставка до техен офис преди да финализирате поръчката си. Моля, не забравяйте да конкретизирате точния офис в населеното място, който желаете от падащото меню.

Колко време отнема доставката?

Няма да се наложи да чакате. Поръчката Ви ще пристигне бързо.
Всички поръчки, направени до населено място, в което има офис на Еконт или Спиди, пристигат в срок ДО ЕДИН РАБОТЕН ДЕН, независимо дали са адресирани до офис, или до адрес.
За останалите населени места срокът е от 1 до 3 работни, съгласно графика на куриерската фирма за съответното селище. Поръчки направени след 14 часа в съответния ден се изпращат на следващия.

Каква е цената за доставка на продукти закупени от електронния магазин?

Доставка до офис на куриерска фирма Спиди – безплатна.
Доставка до офис на куриерска фирма Еконт – 1,50лв.
Доставка до адрес – изцяло за сметка на получател. Цената варира според деня, наложения платеж и допълнителни подробности като точен час на доставка, качване до етаж и т.н.
Цената ще бъде калкулирана спрямо тежестта/обема на пратките и местонахождението на получателя и в зависимост от избора на транспортна фирма.

Мога ли да поръчам за чужбина?

Nosugar.bg извършва доставки до клиенти само в рамките на страната.
За поръчки извън страната посетете следният линк на нашите партньори https://bgknigite.com/tag/no-sugar/

Може ли да бъде платено с карта?

Плащане с карта не е възможно.

Регистрация

Можете да поръчате от nosugar.bg като гост или като регистриран потребител. За да се регистрирате трябва да изберете уникално потребителско име или и-мейл адрес и парола, както и да посочите адрес за доставка, име и фамилия, e-mail, телефон за връзка, при което Вашите данни ще бъдат запаметени в нашата система. След успешна регистрация и съхраняване на Вашите данни в системата, при всяка нова поръчка Вие ще имате възможност да промените адреса за доставка и личните си данни, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката – ако това е необходимо. При маркиране на полето “Съгласен съм с “Общите условия””, Вие правите електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което потвърждавате че сте запознат и приемате настоящите условия.

Отказ на поръчката

Според разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП, потребителят има право да върне закупената от него стока. Клиентите на онлайн nosugar.bg имат право да върнат закупената стока в рамките на 14 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да бъде в оригинална опаковка, без никакви следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката.
Разходите по транспорт и доставка на отказаните продукти са за сметка на клиента.

Затваряне
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Затваряне
error: Внимание: Защитено съдържание!