Кодове за отстъпки

215

Промо код

Използвайки мой промо код в онлайн поръчка, можете да закупите продукти и услуги на преференциални цени. Получавате отстъпка от цената на вашата покупка, а аз получавам малка комисионна за това.
Благодаря за доверието!

Партньори

Vikinuts

Магазинът за ядки VikiNuts предлага богато разнообразие от ядки и семена, тахани, шоколад, суперхрани, био продукти и много други продукти с доставка за цяла България на изключително конкурентни цени.
Най-ценното за мен е, че мога да напазарувам от едно място наистина голям набор от продукти, които са необходими в нисковъглехидратната кухня. Това са специфични продукти и обикновено тяхното откриване коства търсенето им в няколко различни обекта.
В онлайн магазина (или физическия такъв на VikiNuts) може да се открият много от продуктите, които използвам в рецептите си.
Например какаова маса, нисковъглехидратни брашна, колаген, цялата гама от кокосови продукти (кокосово брашно, кокосово масло, кокосово мляко на прах), какаови продукти (какаови зърна, какао на прах, какаова маса), рожково брашно, гхи, продукти за нисковъглехидратно печене – кокосово брашно, фибри псилиум хуск, агар-агар, протеини, еритритол и още много други.
Използвайте код за отстъпка nosugar5 преди да финализирате поръчката си, за да получите 5% отстъпка при покупка от онлайн магазина.
Към онлайн магазина на VikiNuts

🤞 Не пропускайте нови рецепти!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Затваряне
Всички права запазени ©2023 Nosugar.bg
Затваряне
error: Внимание: Защитено съдържание!