Плосък хляб
Без яйца и без глутен, еластични, меки и вкусни плоски питки, идеални за завиване на пълнеж по желание.
Комбинацията от нисковъглехидратни брашна и начин на изпичане правят мек и гъвкав плосък хляб. Той е засищащ, но и нискокалоричен.
Бърз и лесен също така!
Изключително семпли питки и като състав и като изпълнение. С тях ще заместите хляба и той няма да ви липсва. Те са постни, вкусни и нисковъглехидратни. Приготвят се за по 2 минути на тиган и ще допълнят по изключителен начин всяко меню. Тази рецепта е част от платформата Нисковъглехидратно по време на пости.
Това съдържание е защитено. След активиране на пакета ще разполагате с всички 16 + веган-нисковъглехидратни рецепти, много идеи за сервиране и заместители на продукти с достъп до цялата платформата.