7 + разнообразни рецепти за вкусни палачинки

1.) Кокосова палачинка

Кокосова палачинка с 3 съставки, без глутен, без млечни продукти, без рафинирана захар, нисковъглехидратна.
Комбинирайте с :
шоколадов сос
чиа мармалад
печен маслен мармалад

Кокосова палачинка
Рецепта
хранителен режим: без брашно, без глутен, без лактоза, без ядки, нисковъглехидратен, палео
Кокосова палачинка

2.) Тиквени палачинки

Лесна рецепта с тайна съставка за безглутенови тиквени палачинки. Без ядки, без глутен, нисковъглехидратни, естествено сладки и еластични.

Тиквени палачинки
Рецепта
хранителен режим: без глутен, без лактоза, без ядки, нисковъглехидратен, палео
Тиквена палачинка

3.) Цветни палачинки

Атрактивни и различни. Еластични и модерни. 3 + рецепти за цветни и вкусни палачинки – със спанак, с маслини и цвекло.
Нисковъглехидратни, защото не добавяме и грам брашно.
Рецепта за палачинки без глутен и без лактоза, подходящи за палео хранене.

Цветни палачинки
Рецепта
хранителен режим: без глутен, без лактоза, нисковъглехидратен, палео
Цветни палачинки

4.) Ленени палачинки

Продукти за 1 брой палачинка:
1 бр. яйце
1 с. л. мляно златно ленено семе
1 с. л. вода
Комбинирайте продуктите в купа и разбийте на ръка, докато се обединят.
Изпечете голяма “палачинка” на тиган в която завийте продукти по желание.
Намажете с Пастет от слънчогледови семки.

Палачинки без брашно
Ленени палачинки без брашно

5.) Канелени палачинки

Продукти за 3 бр. палачинки:
3 бр. яйца
40 г пълномаслена извара
25 г краве масло + още за печене и намазване
1 щипка сол
ванилия
канела
еритритол по желание
Яйцата, маслото, изварата, ванилията и солта блендирайте до гладка смес. Изпечете палачинките на средна степен на тиган, намазан с масло. Докато са топли, завийте на руло, намажете с масло и посипете обилно с канела и по желание с еритритол.

Палачинки без брашно
Канелени палачинки без брашно

6.) Таханови палачинки

Продукти за 3 бр. малки палачинки:
1 яйце
40 г сусамов тахан
ванилия
3-4 капки течен екстракт стевия (по желание)
за сервиране – масло, канела, горски плодове
Пасирайте продуктите до гладка ароматна смес. Загребвайте с лъжица, за да се получат малки пухкави палачинки. Печете в намаслен тиган на средна температура около минута и половина от всяка страна. Към готовите палачинки добавяйте масло и канела или горски плодове.

Таханови палачинки

7. Орехови палачинки

1 яйце
2 с. л. смлени орехи
5 с. л. кокосово мляко
3-4 капки течен екстракт от стевия
ванилия
Комбинирайте продуктите в купа и разбийте на ръка, докато се обединят.
Изпечете палачинки на тиган, леко намазнен с масло.
Намажете с Домашно фъстъчено масло, поръсете с канела и напълнете с боровинки.

Орехови палачинки без брашно

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Затваряне
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Затваряне
error: Внимание: Защитено съдържание!