Домашен сладолед с 4 основни продукта
Този разкошен сладолед с шамфъстък се прави само от 4 съставки. Направен е от богато високомаслено овче кисело мляко, шамфъстък и любимия ми протеин. Освен това нямате нужда от машина за сладолед!
Тази рецепта не отнема никакво време. Пълно е с протеини от киселото мляко, шамфъстъка и добевения протеин, така че е идеален дори за закуска, какво остава за десерт… Има ли нещо по-хубаво от това?!?
Продукти за замяна – Протеинов сладолед Шамфъстък
Наистина имате нужда само от четири основни продукта. Повечето от тях може да замените или модифицирате:
Овче кисело мляко – може да го замените с вяко друго пърномаслено кисело мляко.
Протеин изолат – може да го замените с всеки друг протеин без добавени вкус и аромат.
Шамфъстък – може да го замените с тахан от шамфъстък.
Еритритол – може да го замените с всеки подсладител по избор.
Продукти за Протеинов сладолед Шамфъстък
овче кисело мляко
✔ шамфъстък
✔ протеин изолат
✔ еритритол
Вземете продуктите за рецептата с -5% отстъпка от vikinuts с промо код nosugar5
Още протеинови рецепти:
Още рецепти за сладолед:
- 4 рецепти за домашен сладолед / веган и нисковъглехидратен/
- Млечен сладолед с колаген
- Плодов сладолед
- Кашу сладолед
- Сладолед Солен карамел с кафяво масло
Насладете се на тази рецепта за Протеинов сладолед Шамфъстък и разкажете на приятелите си за нея! ⭐⭐⭐⭐⭐Ако харесвате това, което правя, можете да ме подкрепите ако оцените рецептата ми с 5 звезди по-долу или оставите хубав коментар. Благодаря ❤️
Протеинов сладолед Шамфъстък
Оборудване
- Блендер / Кухненски робот
- Силоконова форма за сладолед разгледайте
- Стандартно за всяка кухня
Инструкции
- Смелете шамфъстъка на фини парченца с помощта на блендер или кухненски робот.200 г шамфъстък
- Изцедете сока от лайм и заедно с другите продукти блендирайте до получаване на хомогенна смес.400 г кисело мляко, 60 г протеин, 15 г еритритол, 1 бр. лайм
- Изсипете готовата смес в силиконови форми за сладолед на клечка и оставете да се охлади за поне 3 часа.
- Извадете охладените сладоледчета от формите и ги оставете да постоят 3-5 минути, за да се размекнат леко. След това ги оваляйте в смлян шамфъстък.40 г шамфъстък