БЕЗ
глутен и без лактоза

Съблазнително сочен и ароматен сладкиш с нестандартни продукти!

Прилича на брауни по консистенция, но е блонди, заради цвета.
Нежна и мека, дъвчаща сърцевина, със земен сладък нюанс на цвекло и аромат на малини.
Необичайна смесица на вкусове, без лактоза, без рафинирана захар и без ядки, ниски въглехидрати и без глутен.

Към рецептата

Продукти за Малиново брауни с колаген :

яйца
бакпулвер
колаген
прах от червено цвекло
еритритол
кокосово брашно
лиофилизирани малини
кокосово масло
фина хималайска сол

Вземете продуктите за рецептата с -5% отстъпка от vikinuts с промо код nosugar5

Още публикации и рецепти с колаген:

Насладете се на тази рецепта за Малиново блонди с колаген и разкажете на приятелите си за нея! ⭐⭐⭐⭐⭐ Ако харесвате това, което правя, можете да ме подкрепите ако оцените рецептата ми с 5 звезди по-долу или оставите хубав коментар. Благодаря ❤️

5 от 1 глас

Малиново блонди с колаген

Малиново блонди с колаген – вкусен сладкиш без лактоза, без рафинирана захар и без ядки, ниски въглехидрати и без глутен.
Порции 300 г изпечено блонди
Време за подготовка 10 минути
Време за готвене 14 минути
Общо Време 24 минути

Оборудване

  • Eлектронна кухненска везна
  •  Съд за печене 15/20 см
  • Хартия за печене
  • Фурна
  • Стандартно за всяка кухня

Продукти 

сухи продукти

  • 20 г кокосово брашно
  • 20 г еритритол
  • 20 г прах от червено цвекло
  • 15 г колаген
  • 10 г лиофилизирани малини
  • 4 г бакпулвер
  • 1 щипка сол

мокри продукти

  • 4 бр. яйца на стайна температура
  • 40 г кокосово масло

Инструкции
 

  • Загрейте фурната на 180°C с обдухване. Ако фурната няма тази функция, увеличете температурата с 15°C.
    Подгответе и отмерете продуктите.
  • Претеглете и смесете сухите продукти.
    20 г кокосово брашно, 20 г еритритол, 20 г прах от червено цвекло, 15 г колаген, 10 г лиофилизирани малини, 4 г бакпулвер, 1 щипка сол
    Малиново блонди с колаген - сухи продукти
  • Стопете маслото докато стане течно и разбийте леко на ръка яйцата с него.
    40 г кокосово масло, 4 бр. яйца
    Балиново блонди с колатен - яйца и кокосово масло
  • В яйчната смес добавете сухата смес и объркайте.
    Малиново блонди с колаген - сухи и мокри продукти смесване
  • Излейте сместа и подравнете в съд за печене (15/20 см) върху пергаментова хартия. Печете 13 до 14 минути в загрятата фурна за сочна и влажна сърцевина.
  • Нарежете на парчета. Съхранява се чудесно в кутия с капак за няколко дни.
    Малиново блонди с колаген
  • Консумирайте топло или студено готовото блонди.
    Малиново блонди с колаген
Автор: No sugar
Цена: 7,50 лв
Тип ястие: десерт, закуска, снак
Хранителен режим: без лактоза, без глутен, без рафинирана захар, без ядки
Ключова дума: блонди, малини

Бележки

Хранителна стойност за 100 г блонди (от общо 300 г):
Калории 279/ Фибри 3г/ Въглехидрати 9г/ Мазнини 21г/ Протеин 14г
Хранителният анализ на рецептата се основава на приблизителна оценка, изчислена от  Мyfitnesspal  от отделните съставки в рецептата. Могат да възникнат вариации по различни причини – марка на продукта, вид или сорт на продукта и степен на масленост. Сайтът не гарантира точността на тази информация. 

Присъединете се към разговора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Оцени рецептата




Затваряне
Всички права запазени ©2023 Nosugar.bg
Затваряне