БЕЗ
глутен и без лактоза

Съблазнително сочен и ароматен сладкиш с нестандартни продукти!

Прилича на брауни по консистенция, но е блонди, заради цвета.
Нежна и мека, дъвчаща сърцевина, със земен сладък нюанс на цвекло и аромат на малини.
Необичайна смесица на вкусове, без лактоза, без рафинирана захар и без ядки, ниски въглехидрати и без глутен.

Към рецептата

Продукти за Малиново брауни с колаген :

яйца
бакпулвер
колаген
прах от червено цвекло
еритритол
кокосово брашно
лиофилизирани малини
кокосово масло
фина хималайска сол

Вземете продуктите за рецептата с -5% отстъпка от vikinuts с промо код nosugar5

Още публикации и рецепти с колаген:

Насладете се на тази рецепта за Малиново блонди с колаген и разкажете на приятелите си за нея! ⭐⭐⭐⭐⭐ Ако харесвате това, което правя, можете да ме подкрепите ако оцените рецептата ми с 5 звезди по-долу или оставите хубав коментар. Благодаря ❤️

5 от 1 глас

Малиново блонди с колаген

Малиново блонди с колаген – вкусен сладкиш без лактоза, без рафинирана захар и без ядки, ниски въглехидрати и без глутен.
Порции 300 г изпечено блонди
Време за подготовка 10 минути
Време за готвене 14 минути
Общо Време 24 минути

Оборудване

  • Eлектронна кухненска везна
  •  Съд за печене 15/20 см
  • Хартия за печене
  • Фурна
  • Стандартно за всяка кухня

Продукти 

сухи продукти

  • 20 г кокосово брашно
  • 20 г еритритол
  • 20 г прах от червено цвекло
  • 15 г колаген
  • 10 г лиофилизирани малини
  • 4 г бакпулвер
  • 1 щипка сол

мокри продукти

  • 4 бр. яйца на стайна температура
  • 40 г кокосово масло

Инструкции
 

  • Загрейте фурната на 180°C с обдухване. Ако фурната няма тази функция, увеличете температурата с 15°C.
    Подгответе и отмерете продуктите.
  • Претеглете и смесете сухите продукти.
    20 г кокосово брашно, 20 г еритритол, 20 г прах от червено цвекло, 15 г колаген, 10 г лиофилизирани малини, 4 г бакпулвер, 1 щипка сол
    Малиново блонди с колаген - сухи продукти
  • Стопете маслото докато стане течно и разбийте леко на ръка яйцата с него.
    40 г кокосово масло, 4 бр. яйца
    Балиново блонди с колатен - яйца и кокосово масло
  • В яйчната смес добавете сухата смес и объркайте.
    Малиново блонди с колаген - сухи и мокри продукти смесване
  • Излейте сместа и подравнете в съд за печене (15/20 см) върху пергаментова хартия. Печете 13 до 14 минути в загрятата фурна за сочна и влажна сърцевина.
  • Нарежете на парчета. Съхранява се чудесно в кутия с капак за няколко дни.
    Малиново блонди с колаген
  • Консумирайте топло или студено готовото блонди.
    Малиново блонди с колаген
Автор: No sugar
Цена: 7,50 лв
Тип ястие: десерт, закуска, снак
Хранителен режим: без лактоза, без глутен, без рафинирана захар, без ядки
Ключова дума: блонди, малини

Бележки

Хранителна стойност за 100 г блонди (от общо 300 г):
Калории 279/ Фибри 3г/ Въглехидрати 9г/ Мазнини 21г/ Протеин 14г
Хранителният анализ на рецептата се основава на приблизителна оценка, изчислена от  Мyfitnesspal  от отделните съставки в рецептата. Могат да възникнат вариации по различни причини – марка на продукта, вид или сорт на продукта и степен на масленост. Сайтът не гарантира точността на тази информация. 

???? Не пропускайте нови рецепти!

Присъединете се към разговора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Оцени рецептата




Затваряне
Всички права запазени ©2023 Nosugar.bg
Затваряне