Свързани рецепти
Замразени плодове
Пудра Еритритол

Но приготвянето на тези бисвити ще отнеме малко време в кухнята и всички ще си оближат пръстите. В рима:


Всички продукти в блендера врътнете и за минутка забравете;
После в хладилник тестото преместете, мазнините охладете;
На топчета го направете, по боровинка им боцнете;
На 175 градуса печете, за 10 минутки позлатете;
За „кето“ забравете, и с кеф си ги хапнете!
No sugar
5 от 1 глас

Бисквити с боровинки

Порции 35 бисквити
Време за подготовка 10 мин
Време за готвене 10 мин
охлаждане 1 ч
Общо Време 35 мин

Оборудване

  • Блендер / Кухненски робот
  • Домакинско фолио
  • Фурна
  • Хартия за печене (Силиконова подложка)
  • Стандартно за всяка кухня

Продукти 

  • 320 г фъстъчено масло натурално
  • 3 бр. яйца размер М
  • 1 с.л. еритритол*
  • 1 ч.л сушени лимонови корички (или портокалови)
  • 35 бр. боровинки пресни

Инструкции

  • Яйцата, фъстъченото масло и еритритола блендирайте до гладка еднородна смес, прилична на тесто. Може също за разбиете и на ръка с телена бъркалка.
  • Преместете тестото в хладилник за час, покрито с домакинско фолио. Ще стегне и ще бъде подходящо за работа.
  • Направете малки топчета от тестото и ги наредете върху хартия за печене. Във всяко едно набодете по 1 боровинка.
  • Изпечете бисквитите за 10 минути до златисто във фурна на 175° с обдухване.
Автор: No sugar
Ключова дума: бисквити

Бележки

*Еритритол – ако нямате в шкафа еритритол заменете с 2-3 фурми.
Ако това, което правя те вълнува харесай, сподели и запази от бутоните по-долу.
Последвай ме в Instagram и Facebook за още идеи и вдъхновение.
No sugar

Вашият коментар

Затваряне
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Затваряне
error: Внимание: Защитено съдържание!